Om oss

Om oss

Vilka är vi?

Halland
Städning


Hallandstädning är en mångsidig städpartner med omfattande expertis, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av städtjänster. Oavsett om du är privatperson eller företag kan du vända dig till oss för den perfekta städhjälpen. Våra tjänster är flexibla och kan skräddarsys efter dina specifika behov och önskemål. Vi prioriterar tydlig kommunikation för att säkerställa att vi hittar den bästa lösningen för just dig.

Nöjdkundgaranti

Tack vare vår omfattande erfarenhet vet vi vad som krävs för att göra dig som kund fullständigt nöjd. Vi följer noggrant några centrala principer för att uppnå 100 procent kundnöjdhet. Detta innebär att vi städar enligt dina specifika önskemål, baserat på en tydlig checklista som vi tillsammans kommer överens om. Vår inställning – att allt går att lösa – ger dig möjligheten till en skräddarsydd städning. Självklart erbjuder vi också en nöjdhetsgaranti.

Ingen bindningstid

De flesta av våra kunder som testar vår städservice väljer att fortsätta anlita oss. Du kan välja ett abonnemang som passar dina behov, helt utan bindningstid. Du betalar endast för den tid vi faktiskt utför arbetet.

Alltid fasta priser

Vi erbjuder fasta priser på våra städtjänster och ger dig ett tydligt pris vid offertförfrågan. Det innebär att du alltid vet vad kostnaden blir, utan några överraskningar. Dessutom garanterar vi nöjd-kund-garanti på samtliga av våra tjänster, så att du kan känna dig trygg och säker i valet av oss som din städleverantör.

Kontakta oss

Är du intresserad av vad vi kan erbjuda eller vill du komma i kontakt med oss? Det går bra att antingen höra av dig till oss via telefon/e-post eller kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Halland Städning

Fyll i kontaktformuläret för gratis offert